Terug

Congres: Toekomstagenda Gehandicaptenzorg en -ondersteuning

24-11-2022

Zet alvast in je agenda!

 

Op 12 december a.s. is het congres Toekomstagenda Gehandicaptenzorg en -ondersteuning. Een interessante dag voor professionals en studenten uit de zorg, maar ook voor mantelzorgers. Ben jij er (online) bij?

”Ieder mens wil een zo fijn mogelijk leven; op een eigen manier, in een prettige omgeving en met het gevoel dat je er toe doet. Samen werken we aan goede zorg en ondersteuning zodat iedereen meedoet; van volop participeren tot zo betekenisvol mogelijk leven. We zetten in op een toekomstbestendige basis en hebben oog voor werkplezier.

Tijdens het congres staan de actielijnen uit de Toekomstagenda zorg en ondersteuning voor mensen met een beperking centraal. Waar zetten we op in? Hoe zorgen we ervoor dat we dit samen doen? En hoe kunnen we van elkaar leren? Hierover gaan we onder meer in gesprek met minister Conny Helder”

Aanmelden kan via deze link.

Goed Werk!

Een interessant onderdeel van het middagprogramma is de landelijke inspiratiesessie ‘Goed Werk in de Gehandicaptenzorg’. Hierbij gaan medewerkers én hun bestuurders/managers uit de zorg op creatieve wijze met elkaar in gesprek. Er word gewerkt aan de drie E’s van goed werk: Excellent (het is goed), Ethisch (het doet goed) en Energie (het voelt goed). Met als resultaat: inspirerende ontmoetingen en praktische, tastbare nieuwe goede gewoontes, die deelnemers in de eigen dagelijkse praktijk kunnen toepassen.

Goed Werk! is een project van Vilans, VWS en HKU in samenwerking met ambassadeurs Gehandicaptenzorg.


Dit Koningskind is samen met Iederin betrokken bij de Toekomstagenda Zorg en ondersteuning voor mensen met een beperking. Klik hier voor meer informatie over de Toekomstagenda.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan