Terugblik op een mooie zomertour

 

Dit Koningskind Vakanties toerde deze zomer door Nederland! Wat was het fijn om met al onze vakantiedeelnemers een klein feestje te vieren. Was je er ook bij? Bekijk de foto’s!

Terugblik op de zomertour

Kijk het vakantiejournaal

Leuke weetjes, moppen en vakantietips

Deze zomer maakten we om de week een superleuk vakantiejournaal voor jou! Met leuke weetjes en tips om de zomer gezellig te maken. Hier kun je alle journaals terugkijken.

Aflevering 6

De laatste aflevering van het vakantiejournaal! Met het liedje ‘Klaar voor de start’, waar deelnemers hun bijdrage voor hebben ingestuurd!

Aflevering 5

Daar is die dan, aflevering 5 van het vakantiejournaal staat voor je klaar. Bekijk de video hieronder. Laat je ons weten wat je er van vindt?

Aflevering 4

Yes! De 4e aflevering van het vakantiejournaal is er! Bekijk hem hieronder. En…laat weten wat je er van vindt.

Aflevering 3

De 3e aflevering van het vakantiejournaal is er! Bekijk hem hieronder.

Aflevering 2

In deze aflevering geeft Lidia antwoord op het raadsel van de vorige keer én laat ze de koekjes zien die ze heeft gebakken volgens het recept van Koningin Máxima. Oh ja, je kunt nog steeds meedoen met de opnames van het liedje Klaar voor de start!

Aflevering 1

Verrassing! Dit Koningskind is gestart met een vakantiejournaal, speciaal voor de deelnemers die helaas dit jaar niet met ons op vakantie kunnen. Veel kijkplezier!

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan