Terug

Webinar – Samenwerken met zorgverleners (VOL)

23-01-2023 20:00 - 21:30 uur

Let op: deze cursus zit vol

 

Als ouders of familieleden van iemand die veel zorg nodig heeft, weten jullie dat er vaak anderen nodig zijn om te ondersteunen in die zorg. Dat kan thuis zijn, op school of op een woongroep. Deze samenwerking kan een hele opluchting zijn, je hoeft het niet meer alleen te doen. Tegelijk kan het ook moeizaam gaan en uitdagingen met zich mee brengen, hoe laat je de ander toe in die zorg? Zien ze mijn kind wel echt? Hebben ze wel door wat mijn broer/zus nodig heeft?

Over dit samenwerken geeft Martine van der Burg 2 cursus -avonden. Vanuit haar werkervaring als begeleider op verschillende woonlocaties heeft zij ervaring in het samenwerken met ouders en het trainen van begeleiders hierin. Vanuit de Driehoekskunde (ontwikkeld door Chiel Egberts) wil zij hierin handvatten geven hoe je hierin de juiste samenwerking vind. Met als doel natuurlijk dat jullie kind of familielid de beste zorg krijgt.

Tijdens de avonden zal er ruimte zijn om je eigen situatie in te brengen en bespreken.

Praktische informatie

Datum en tijd: Maandag 23 januari en 6 februari van 20:00-21:30

Kosten: €5 (Deelname is gratis voor leden van Dit Koningskind)

Aanmelden: Helaas zit deze cursus vol. Bij voldoende interesse wordt er een extra webinar ingepland. Heeft  u interesse en wilt u op de hoogte worden gehouden als er een nieuwe datum bekend is? Vul dan hieronder uw gegevens in.

 

Details

Datum

23 jan 2023

Tijd

20:00 - 21:30 uur

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan