Terug

Geannuleerd: Ontmoetingsdag voor mannen met autisme

27-11-2021 10:30 - 15:00 uur

Let op: deze ontmoetingsdag gaat helaas niet door!

 

Ben je blij met jezelf? Of juist niet? Waar hangt dat vanaf? Bijvoorbeeld van je omgeving of van dingen die je hebt meegemaakt? Over deze en soortgelijke vragen willen we samen nadenken en met elkaar in gesprek gaan. We willen met deze activiteit bereiken dat mannen met autisme verder komen in hun proces van zelfacceptatie. Onder andere door herkenning, erkenning, het gesprek met andere mannen in soortgelijke situaties en het geven van tips aan elkaar.

Rondom het thema ‘zelfacceptatie’ gaan we het hebben over factoren die daar invloed op kunnen hebben en over je gaven/sterke kanten van jezelf en hoe je die in kunt zetten. De deelnemers krijgen hier informatie over en daarna is er de gelegenheid om over dit onderwerp in gesprek te gaan en elkaar tips te geven. Deze dag is geschikt voor mannen met autisme die eerder hebben deelgenomen aan gespreksgroepen en ontmoetingsdagen, maar ook voor nieuwe deelnemers.

Aan deze dag wordt medewerking verleend door iemand met autisme die vanuit zijn ervaringsdeskundigheid zal delen hoe hij gestalte geeft aan het omgaan met zijn sterke en zwakke punten aan de hand voorbeelden uit zijn eigen leven.

Stichting Dit Koningskind organiseert deze activiteit in Zwolle in het kantoor van Sprank (Hanzelaan 334, 8017 JL Zwolle) op zaterdag 27 november 2021 van 10.30 uur-15.00 uur. Leden betalen €20 en niet-leden €25. Meld je aan voor 18 november via het onderstaande formulier. Betaling gaat via een machtigingskaart op de dag zelf.

Foto: Ryan McGuire | Pixabay

Details

Datum

27 nov 2021

Tijd

10:30 - 15:00 uur

Locatie

Zwolle, hanzelaan 334

Nederland
Google Maps →

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan