Terug

Online relatie cursus – voor stellen waar een licht verstandelijke beperking een rol speelt

12-05-2021 20:00 - 21:30 uur

Heb jij een lichte verstandelijke beperking en heb je een relatie? Of heeft jouw partner een lichte verstandelijke beperking? En misschien heb jij of je partner daarbij ook autisme?  Dan kan het lastig voor jullie zijn om met elkaar te communiceren. Bijvoorbeeld als je een verschil van mening hebben. Misschien willen jullie graag dat in je relatie alles net zo gaat als in het gezin waarin je bent opgegroeid. Dat kan lastig zijn omdat jullie uit verschillende gezinnen komen.

Je bent niet het enige stel dat ervaart dat het soms moeilijk is om je relatie goed te houden. Het kan enorm helpen als je met andere stellen kunt praten over dingen die moeilijk zijn in je relatie. Lijkt jou dit wat? Meld je dan aan voor de relatie cursus!

Hoe ziet de relatie cursus eruit?

In deze cursus ontmoet je andere stellen waarmee je dingen kunt delen en krijg je adviezen die je kunnen helpen om te werken aan je relatie. In vier avonden behandelen we de volgende thema’s:

  1. Communicatie
  2. Invloed van je eigen opvoeding
  3. Omgaan met conflicten
  4. Tijd nemen voor elkaar

Dit doen we bijvoorbeeld door middel van gesprek, oefeningen en het bespreken van stellingen. Een veilige omgeving staat voor ons voorop.

Aanmelden: klik hier 

Het is een online cursus. Hiervoor heb je dus een laptop of een computer en een internetverbinding nodig. Als je het prettig vindt zullen we je duidelijk uitleggen hoe je hieraan mee kunt doen.

Details

Datum

12 mei 2021

Tijd

20:00 - 21:30 uur

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan